ONZE BEZORGSERVICE VOOR 15.00 UUR BESTELD MORGEN IN HUIS

Verzenden & Retouren

Verzenden & Retouren

Verzenden

Verzendkosten in Nederland
Verzendkosten zijn afhankelijk van het land van ontvangst. Binnen Nederland hebben wij een vast tarief €4,95,-  ongeacht de grootte van de bestelling. Voor bestellingen boven 10kg hanteren wij bezorgkosten van €12,95 

Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Ook verzenden wij met de opties 'Avondbezorging (18.00- 21.00 uur)', 'Niet bij de buren' en 'Extra Zeker verzekerd tot €500,-'.
Als u niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen zal deze worden afgegeven op het dichtstbijzijnde DHL afhaalpunt.

Bestellingen in Nederland en EU worden via DHL verstuurd. Zodra de bestelling verstuurd is krijgt u direct een track & trace nummer per mail toegestuurd. Hiermee kunt u de zending volgen.

Levertijd
Wij leveren al onze producten direct uit voorraad. Hierdoor kunnen we de bestellingen binnen 24 uur na de betaling versturen. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan wordt dit op de productpagina aangegeven. Zendingen worden doorgaans binnen 1 werkdag door DHL bij u bezorgd.

UPDATE levertijd: Vanwege de Coronavirus moet ook de pakketbezorger de RIVM richtlijnen volgen hierdoor is uw pakket langer onderweg en de bezorging gaat ook iets anders in zijn werk. Dat geldt ook voor internationale zendingen. We vragen hiervoor begrip.

Retourneren

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos mogelijk. Dit kunt u direct per mail doorgeven of indien u een account aangemaakt hebt, direct vanuit uw account pagina annuleren.

Retourneren
Retourneren is enkel mogelijk wanneer het product niet uit de verpakking is gehaald. Onze producten zijn medisch en hygiënisch van aard, daardoor mogen deze uitsluitend geretourneerd worden wanneer verpakking nog intact is. Indien het product niet uitgepakt is, kunt u deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Zodra wij het product hebben ontvangen en beoordeelt zal het bedrag inclusief verzendkosten teruggestort worden op uw rekening.

Retouradres:

Primarket
Nieuwezijds Voorbrugwal 115

1012 RH Amsterdam
Nederland

 

Wanneer u een artikel wilt retourneren, dient u een email naar info@primarket.nl te sturen. Met vermelding uw volledige naam en bestelnummer. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden met de juiste retourinstructies. Na ontvangst en controle van de retour ontvangt u het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 7 werkdagen teruggestort op uw rekening.